Ik wil iedereen meegeven je hart te volgen want daar wordt je het gelukkigst van.

Meer geluksverhalen?

Bloemenmeisje

Sinds twee jaar doe ik wat ik al mijn hele leven wilde en wat me opperst gelukkig maakt. Hiervoor kom ik elke dag mijn bed uit! Dit past bij mij en dit wil ik ook graag uitdragen en meegeven aan de wereld.

Ik ben heel lang verslaafd geweest. Wat ik toen nog niet wist maar nu wel is dat ik overprikkeld werd door de maatschappij. Ik heb inmiddels geleerd om beter voor mezelf te zorgen en daardoor kan ik ook bijdragen aan de maatschappij. Doordat ik nu eigen baas ben kan ik nu zelf kiezen en stoppen als ik overprikkeld ben.

Ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn. Me bezig te houden met slakjes, insecten en vooral bloemen. Ik maak er graag foto’s van en die deel ik op social media samen met verhalen over hoe ik me voel. Ik deel zoals ik ben en wat ik heb meegemaakt zonder filters en stel me daarbij kwetsbaar op. Zo hoop ik mensen te inspireren. Ik ben hulpverlener geweest en combineer dat nu met bloemen.

In oktober 2020 heb ik mijn tweede burn-out gekregen en ben ik 3 maanden naar Frankrijk gegaan om even helemaal los te komen van alles. Ik heb daar ook een coaching traject gevolgd en zo is “bloemenmeisje” ontstaan. Ik wilde iedereen laten ervaren hoe het is om mooie bloemen in huis te hebben. Thuis ging ik er verder mee aan de slag maar toen raakte ik in een depressie. Mijn dochter heeft me toen regelmatig meegesleept naar mijn bloementuin en dat heeft me erdoorheen geholpen.

Inmiddels leer ik naar mijn lijf te luisteren en te kijken met de dag wat lukt. Ik ben een glas halfvol type ook al baal ik weleens dat het niet lukt. Toch kom ik   ik daar ook al weer snel uit. Ik heb extreem hoge pieken en dalen maar die heb ik leren accepteren. Ik heb geleerd om los te laten en de kracht te ervaren dat het komt zoals het komt.

Ik omarm het mens zijn zowel de positieve als negatieve gevoelens alles hoort erbij. Ik ben nu op het punt dat ik weer meer spannende dingen aan ga en kijk wat de toekomst brengt.

Ik ben Marjolein een bloemenkunstenaar. Ik werk met bloemen in het breedste zin van het woord. Ik maak veldboeketten, droog de bloemen voor heerlijke thee, ik deel mijn natuur en persoonlijke verhalen en ik heb mijn eigen ansichtkaarten lijn. Ik wil iedereen meegeven je hart te volgen want daar wordt je gelukkig van.